Pazartesi, Ocak 10, 2011

HUKUKSUZ DEMOKRASİDE SUÇ VE CEZA!...

Dalga geçiyorlar! Gözlerimizin içine baka baka eğleniyorlar!
Demokrasi tramvayı'nı istedikleri durakta durduruyor, durakta bekleyenlerden istediklerini alıyor, istemediklerini durakta beklemeye terk ediyorlar!
Astıkları astık, kestikleri kestik! Her şeyi demokrasi adına, demokrat maskesiyle yapıyorlar; demokrat olan olmayan herkes te hepimiz de seyrediyoruz!
Kafalarına göre delik-deşik ettikleri Anayasa'da; mevcût parti genel başkanlarının tamamının işine gelen yasaya göre; birbirinin fotokopisi tüzüklerle siyâset yapan partiler, aynı deneyleri yaparak farklı netice alacaklarını söylüyor, aynı deneyden farklı neticeyi bekliyor ve milleti bekletiyorlar! Demokrat olan olmayan herkes te hepimiz de bekliyoruz!
İktidar, dinci! Ana muhalefet dindâr! Muhalefet dinle barışık görünmek adına lâdîni ne kadar cemaat, tarikat, mezhep varsa hepsiyle barışık duruyor!
"Yargısızlığın yargıyı iptal ve hukukun da adaleti infaz ettiği tek ülkeyiz!" diye feryad ediliyor, duymuyoruz!
İmralı'daki bebek katili caninin; devletin de örgütün de herşeyi ondan beklemeleri yüzünden sağlığı bozuluyor! Yargısızlığın yargıyı iptal ettiği ülkemizde, yüzlerce kişiyi, domuz bağıyla öldür/t/üp gömenler serbest bırakılıyor; Adalet Bakanı, uygulamaya yasal diyor, İmralı'daki bebek katili; "Bu katilleri, canileri, vahşice cinayet işleyenleri bırakıyorlar ve halaylarla, kutlama havasında karşılanıyorlar! ... Bu adamlar sıradan suçlular değildir." diye kendisi ve PKK'lılar yasal suçlularmış gibi itiraz ediyor!...
HAK-PAR, KADEP ve BDP diye Kürt partilerinin olduğu, etnik ırkçılık üzerine "yasal siyaset"in yapıldığı Türkiye'de; Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet kazanımlarını savunmak, mümkün değil!
"Yetmez ama Evet" çilere % 42'in çok sözü var ama ben bir şey demeyeceğim! Çünkü aynı deneyleri yapıp, farklı netice beklediklerini söyleyerek bekletenlerden "Bizimki" tarifiyle tercih edilene yakın durmayana, o kadar kolay "hain" deniliyor ki!
Millî Görüş'ün hainleri, AKP'nin hainleri, CHP'nin hainleri, MHP'nin hainleri ve bu büyüklerin hain ilan ettiği marjinal oluşumların, kendi içlerindeki hainler!...
Hainler cenneti bir ülkede, hain başlarından meleklik bekletiliyor! Hepimiz de bekliyoruz!
Bir Türk Milliyetçisi olarak arenadaki gladyatör gibiyim! Savaşacağım biliyorum! Sonunda ölüm var, biliyorum! Ölsem de, öldürsem de trübünlerdeki; "Av köpeği tüfenklinin yanında durur." tarifli alkışlayanların işine yaramayacak biliyorum!
Sistem sistem değil! Uygulayıcılar demokrasinin amaç değil araç olduğunu hiç saklamadan demokrat maskesiyle millet evlatlarını, birbirini öldürsün diye arenaya sürüyorlar!
Bir itiraz şekli olmalı! Bir mücâdele şekli ve yolu mutlaka olmalı!
Türk Milliyetçileri, birilerinin yanında durmak, birilerine destek vermek, vermezse hain ilan edilmek için mi var?
Hangi Türk Milliyetçisinin veya ülkücünün Kürt düşmanı var? Otuz yıldır, Kürtlerin hakkı diyerek Kürt vatandaşlarımızı katledenler kim? PKK'dan korktuğu için ona kan davasını açıklayamayan Devlete-millete sâdık Kürt vatandaşlarımıza cesâret verecek bir yönetim çıkaramayacak mıyız?
Millet olarak aramızda hiç bir husûmetin, kırgınlığın, dargınlığın olmadığı Türk-Kürt bütünlüğünü koruyabilmek için İslamcı Kürtçüler Hizbullahçılara veya marksist PKK'lılara mecbûr muyuz?
Bu memlekette yasaların izin verdiği Türk Milliyetçiliği yapabilecek bir Türk Parti yok mu?
Milletle dalga geçenlerle, dalga geçme hakkımızı, ne zaman kazanabileceğiz?
TÜRK TÜRK'Ü KORUMAZSA TANRI TÜRK'Ü KORUMAZ!
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: