Pazartesi, Ocak 17, 2011

İYİCE HİÇ'LEŞEN HİÇLERE!...

Heeey! Siz! Oradakiler, yanımızdan başka her yerdekiler! Heeeey!
Beni dinleyin! Bana kulak vermek menfaatiniz icâbıdır!
Heeey! Türk Milliyetçisiyim diyerek Okyanus Ötesi'ndeki mesai arkadaşı BOP Eş Başkanı ile birlikte Türk Yurdu'nda Türk'ü tasfiyeye uğraşanlarla birlikte olan BOP'çular!
Heeey! Hayatında bir kere "Türk'üm" dememiş, Türk yaratılmadığı için şükretmiş bir BOP Eş Başkanı'nın safında; "Küreselcilerle milliyetçiler mücâdelesi" diye açıklanmış mücâdelede Türk'ün, Türk Milleti'nin, Türk Milliyetçiliğinin karşısında yer alarak, eskiden ne olduklarını kendileri de unutmuş nisyân ile malûl hafızalı beşerler!
Heeey! İ'lâ-y-ı Kelimetullah'tan, Nizâm-ı Âlemden sorumlu bir ırkın ahfâdı olarak Haçlı ile ve Haçlı Müslümanlar'la işbirliğini akıllılık zanneden DİYALOGCU'lar!
Heeey! Gençliklerinde bir hayırlarını görmediğimiz, eskidikten sonra ne bize, ne kendilerine, ne de gittikleri yere hayır veremeyecek yeni olmayı asla başaramamış eskinin de eskileri!
Heeey! Kendilerini dünyanın merkezi, "Ben olmazsam kıyâmet" zanneden megalomanlar!
Heeey! Hayatlarında hiç bir şey olmayı başaramamış hiçler, Başbuğ'dan maaş alarak Ülkücülük yaptıklarını zanneden maaşlı jokeyler! Beni dinleyin!
Gençliğinizde maaşlı olarak yaptığınız hangi yarışı kazandınız ki şimdi kendi ağzınızla itiraf ettiğiniz "eski"liğinizle neyi kazanasınız? Hayatınızda tamamladığınız bir yarış var mı? En aktif zamanınızda da aynı kulvarda yarıştığınız ekürilerinize çelme takarak yarışları ya sabote edip ya da diskalifiye edilmediniz mi?
Gittiğiniz için yine de üzgünüm! Gittiğinize vallahi fazla üzülmem de hâlâ sizi bir şey zanneden, tanımayan samîmi ülkücülerin akıllarını karıştırıyorsunuz ya ona yanarım!
Heeey! Hâne içinde her şeye muhalif ama sokağa çıktığında yanına ilk gelen iri kıyıma tâbi olan teslîmiyetçiler! Hayatınızda kazandığınız bir seçim, kazandığınız bir kongre, kazandığınız bir yarış oldu mu hiç? Her yarışta yerinizden, kulvarınızdan, yol arkadaşınızdan şikâyetlenerek hep nizâ çıkarmadınız mı?
Biz de yaşları gereği Genel Başkan'a taraftarlığı Ülküdaşlık zanneden Genç Ülkücüler gibi size "hain" falan demeyeceğiz hâşâ! İhânet için hiç değilse belli bir süre bir yere, bir kişiye, bir ideale sadakat gerekir! Sizin hayatınızda iki yıl süreli bir sadakat dönemi var mı?
Heeey! Oradakiler! Ülkücüden başka her kesin yanında durmaktan rahatsız olmayan yersiz-yurtsuz, sebâtsız, kararsız kasımlar beni dinleyin!
Madem yine gittiniz bâri gittiğiniz yerde en azından Ertuğrul Günay'ın yaptığını yaparak göz doldurmayı deneyin! Gittiğiniz yerde, geldiğiniz yerin aleyhinde konuşarak güvenilir olmadığınızı gösterir ve her zaman olduğu gibi yine bir şeye yaramadan diskalifiye olursunuz!
Heeey! Oradakiler; Okyanus Ötesi'ndeki ve içimizdeki BOP Eş Başkanları ülkemizin değişik yerlerinde panayırlar kurdular! Gerili ipler hazır! Sizi cambaz edecekler, ipte yürüdünüz mü hiç? Sizi elinize denge sopası vermeden ipe çıkarıp kalabalığa; "Cambaza bak!" diyecekler, hiç cambazlık yaptınız mı? Sizde yükseklik korkusu olduğunu yoksa bilmiyorlar mı?
Rahmetli Galip Erdem'in söylemiyle; "Dâvâyı yücelere, Ağrı Dağı'nın zirvesine çıkarmak ahdiyle tırmanışa geçip zirveye çıktığınızda Dâvâ'yı aşağıda unttuğunuzu, kendinizi zirveye taşıdığınızı" ve yükseklik korkusu yüzünden başınız dönerek tepe-taklak yuvarlandığınızı yoksa gittiğiniz yerdekilerin bilmediğini mi zannediyorsunuz?
Heeey! Oradakiler! Gittiniz güle güle! Gittiğiniz yerin işi kolay gelsin! Bir müthîş başarısızlık ta onlara yaşatırsınız inşallah ve gittiğiniz yere yaramayan varlığınız, belki yokluğunuzla millete yarar!.. Namazda gözü olmayanın ezan da kulağı mı olurmuş?
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: