Cumartesi, Ocak 08, 2011

TRAJİ-KOMİK PANORAMAMIZ!...

Evrâk üzerinde rakamlardaki büyüme ile pazar filelerinde ve cepteki, cüzdandaki küçülme arasında uçurum var!
Köylünün ahırında hayvan yok! Kasapları yok eden marketlerin et reyonlarında, altınla yarışan etiketler var! Köylünün-rençberin tohum kuyuları yıllardır boş! Çiftçi ekip-biçmiyor! Ekip-biçmesin diye AB Fonları'ndan karşılıksız para veriliyor, sonra vergi adıyla milletten gasp ediliyor! Artık köylü sofrasında, ithal süt ürünleri var!
Akaryakıttan, tekel ürünlerinden, elektrik-sudan, bordrolardan vergi adıyla yapılan gasplara rağmen; işçiye-memura-emekliye binde ile söylenen komik zamlar!... Şehirlerin varoşları, varoşların gettoları; açlık-işsizlik-evsizlik-zinâ-hırsızlık yüzünden patlamaya hazır bomba!...
Varoş ve gettoların zenginleri, dilenciler ve çöpten atık toplayanlar! Apartmanların sıcak para kaynağı, kapıcılar!...
Fak-Fuk-Fon'dan oy satın almak için dağıtılan; yiyecek paketleri, kömür torbaları, belediyelerin komik, alış-veriş kuponları; bunların dağıtımındaki can yakıcı izdihâmlar ve evrâk üzerinde, hızla Büyüyen Türkiye!...
Zina suç değil! Dâr ül harp sayılan ülkede vergi kaçakçılığı mûbah ve akıllılık! Seksen sene önce müslüman katliamlarının planlandığı, silah ve cephanelerin stoklandığı kiliseler, devlet eliyle onarılıp hizmete açılıyor!
Avrupa'da yüz yılın sahtekârlığı diye adlandırılan ve cezalandırılan, "Deniz Feneri e.V" adlı örgüt ve benzer oluşumlar, dokunulamazlar içinde!
Adâlet, hukuk, yasa, suç ve ceza; şakasının bile can incittiği rezîl bir halde!
Askerin can güvenliği yok! Polis molotofun, çocuk(!) taşlarının, çocuk bombalarının tehdîdi yetmiyormuş gibi dikte yasaların baskısı altında!
Ülkenin bir bölümü, PKK'nın, Devlet'e; "Has...tirin!" çeken, "Meşenin dalları nerenize ...?" diyen, dokunulamayanların sıkı yönetimi ve Başbakan'ı ölümle tehdît eden İmralı'daki bebek katili câninin komutuyla konuşan-susan bölücülerin denetiminde!
Dikte-yasal düzenlemelerle; katliam yapanlar, seri katiller, hırsızlar-arsızlar-hortumcular, PKK'lılar, Hizbullahçılar serbest! Huzûr için can pahasına görev yapan madalyalı kahraman millet evlâtları, kalemden başka silah kullanmamış gazeteciler, dünyaca ünlü hekimler cezaevinde!
Atatürk-Cumhuriyet ve kazanımlarından bahsetmek, suç! Kürt'üm, Ermeniyim, itim-itoğlitim demenin serbestleştiği; Hristiyan dünyası'nın Bizans kaynaklarında 6. yy.da ve 1190 tarihli yazılı belgelerinde (Turchia) Türkiye dediği Türk vatanında; "Türk'üm." demek yasak!
Rüşvet-yolsuzluk, zinâ-şer'î çok eşlilik, bölücülük, terör-terörizm, uyuşturucu ticâreti, PKK'lılık, Hizbullahçılık, cemaatçilik-mezhepçilik insan haklarından ama devletçilik, milliyetçilik, vatanperverlik, cemaate girmeden mütedeyyîn müslümanlık, suç!
Ordunun adı, vesâyetçi-işgâlci-katil; Polisin adı, baskıcı-işkenceci-zorba!
Böyle güllük-gülistanlık bir ülkede; Osmanlı Haremini işleyen bir dizinin senaryosu, gündemin baş köşesinde!
Başınıza Osmanlı kadar, Türk kadar, Hârem kadar taş düşsün! Allah belânızı versin be!...
Haram kazancınızla, zinânızla, yalanlarınızla çıkacaksınız Mahşer günü Hakk'kın huzûruna!
Bu dünyada da, o şaşmaz Hesap Günü'nde de sizden vazgeçmem! Size hakkımı helâl etmem!
Tek başıma da kalsam; Allah(c.c.)'ın bahş'ettiği Türk Kimliğimle, İslâm Sancaktarı ûnvânımla, size direneceğim! Zûlmünüze başeğmeyeceğim! "Ve dirildik ölümü öldüren bir ölüşle!" inancımla saldıracağım size!
Is'sız derelerin tilki beyleri; sizden korkan sizin gibi olsun vesselâm...
TÜRK TÜRK'Ü KORUMAZSA TANRI TÜRK'Ü KORUMAZ!
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: