Pazar, Ocak 30, 2011

DOMİNOYU DUYUYOR MUSUNUZ?

Demokrasiyi araçlaştıranlara, hukuku yok edenlere, yasalarla zulm edenlere, Dîni siyasallaştırarak cemaatleştirenlere, mezhepleri parti tüzüğü edenlere; Cihâd'ı diplomat(!)ça Haçlı ile birlikte mütedeyyin müslümanlara saldırtanlara, devlet kurumlarını partizanlaştıranlara, "Kılcal damarlara kadar... Gerekirse hâkim, savcı satın alın, bir milyon harcayın bir lira kazanın!" talimatıyla ilm-i siyâset maskesiyle demokratik hakları Atatürk ve Cumhuriyet kazanımlarına karşı kullananlara; BOP Eş Başkanlığı'nı Gâzi Meclis'te ikrâr edenlere, Okyanus Ötesinden diğer BOP Eş Başkanı'nın Haçlı Seferi diye başlattığı Irak işgâlinde bir milyondan fazla müslümanı katleden, yüz binlerce müslüman kadına-kıza tecâvüz eden Haçlı-ABD askerlerine dua edenlere, millî vicdânımızın gereği uyarılarımız var!
Yüz yıllarca halkı tebaamız olmuş, Afrika'nın kuzeyi "Mağrip"teki çiçek adlarıyla anılan demokrat(!)ik ayaklanmalar, diğer BOP Eş Başkanı'nın organizesi değil mi? Tunus'ta başlatılıp sırayla devam eden bu "renkli devrimler", domino etkisi yapmayacak mı? Bu domino etkisi "Maşrık"a sirâyet ettiğinde, diğer BOP Eş Başkanı ve Haçlı-ABD'nin "Güney Kürdistan" dediği yerlere geldiğinde, oranın kuzeyine de sirâyet ettirilmeyecek mi?
Yandaş bir televizyonda oyalama taktiği ile yapıldığına kani olduğum bir hayalî diziye itiraz ederek Osmanlı'ya sahiplik rolü yapacağınıza, yakın tarihe bir göz atsanıza! Mesela; 1810 da Boston'da kurulan (Amerikan Board of Commissioners for Foreing Mission) ABD Misyonerliği mensûbu, Türk düşmanlığı ile yetiştirilmiş Levi Person'un 1820'de İzmir'e gelir gelmez; "Bu kudretli günâh imparatorluğunu yıkmak ahdım olsun." (Yaşar Yazıcıoğlu- Bizden Ne İstiyorlar-sh.26) dediğinden haberiniz yok mu?
Yoksa siz diğer BOP Eş Başkanı'nı da kendiniz gibi mi zannediyorsunuz? Atatürk'ün; "Türk Milleti aleyhine yüzyıllardan beri büyük bir suikast hazırlanmıştır." şeklinde özetlediği bu hareketler Osmanlı'nın yıkılmasıyla bitti mi? Eğer öyle olsaydı hristiyan tebaa ve peşine etnisite kaşınarak araplar koparıldıktan sonra bitmeli değil miydi? Aynı mantık ve yöntemle Kürtçülüğün kaşınması size manidar gelmiyor mu? Mağrip'teki Haçlı destekli "renkli devrimler"in domino etkisi Maşrık'ta hissedildiğinde, oradakileri de Mağrip'teki gibi kızgın halkın insâfına terk etmeyecekler mi? Peşmerge'nin bizden başka sığınağı mı var?
Plt. Teğ. Mehmet Ali ÇELEBİ'nin, Silivri'den tarihe şerh düştüğü; ".... Bunu yapanlar Türk Milleti'nin kutsallarını, üzerinden destursuz geçilebilecek bir köprü mü sandılar? ..... Bunları buraya suç unsuru olarak koyanların görevleri beni bununla suçlayıp hapis yatırmaksa, benim görevim hapis yatmaktır! Onların görevi beni öldürmekse o zaman benimki de bu uğurda ölmektir. Hem de gözümü kırpmadan. ... Nutuk, Medeni Bilgiler, Lozan Hasdal'da serbestse ben orada olacağım. Mustafa Kemal'in asil devletinde bunları suç kabul eden herkese sesleniyorum; Zincire vursanız ellerimi ve ayaklarımı tehdit edebilirsiniz! Boynunu vurduracağım deseniz boynumu tehdit edersiniz! Avukatını tutuklarım derseniz savunmamı tehdit edersiniz! Hapiste çürüyeceksin derseniz tehdit ettiğiniz şu zavallı bedenimdir. ... 120 bin ay yatsam ne olur? Adam olan, yemînine sâdık kalır! Ben, askerlik yemînime sâdık olarak bu dünyadan göçeceğim. Beni, benliğimi, ruhumu hiç bir şekilde tehdit edemezsiniz. .... Ben, adı Türk olan milletin askeriyim. .... Her kes bilsin ki bizler burada nöbetteyiz! Mustafa Kemal Atatürk için her koşulda, her zamanda ve mekânda siper olacağız! .... O bu topraklarda hiç kaybetmedi. O yine kazanacak!" Türkçe nârası da size bir şey söylemiyor mu? Mehmet Ali Çelebi'nin, Tunus'ta kendini yakan bir sivil kadar Türk Milleti gözünde kıymeti yok mu sanıyorsunuz?
Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluş ruhuyla, yasalarıyla, Ordusuyla, kurumlarıyla ve aslî kurucusu şühedâ ahfâdı Türk Milletinin refleksi Türk Millliyetçiliği ile giriştiğiniz, Haçlı ile ortak mücâdelede karşınızdayım! Neyse o!...
Ne Allah(c.c.)'ın adâletinden, ne de Türk Milleti'nin sorgusundan kaçışınız mümkün değil!
Biz bu devleti sokakta bulmadık, sokağa da teslîm etmeyiz! Türk öfkesinin tarifi, kıyâmettir bilirsiniz değil mi?
"TÜRK'E BAŞ OLAMAZ TÜRK'ÜM DEMEYEN!"
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: