Cumartesi, Ocak 01, 2011

KATIRNÂME!...

"Biz yalnız Nuh'un soyunu kalıcı kıldık." (Saffât-77) Hz. Nuh(a.s.)'un oğullarından Yasef'in oğlu'nun Türk olduğunu ve o soydan geldiğimizi şecereler nakl'eder, ben de Türklüğüme şükr'ederim...
2010'un son günündeki "Türk'üz, Türk Milliyetçisiyiz..." yazımıza epeyce tebrîk ve alkış aldım. Türk'ten-Türklükten rahatsız olduklarını hissedip üslûbumuzca istediğimiz yerlerinden başladığımız katırlardan da tenkît ve tehdîtler!...
İt ürüyecek, kervan yürüyecek te bu nesepsiz, katır fıtratlı kişileri teşhîr etmek gerek!
Bu kimliksizlerden birinin, (kesinlikle korkudan, yazıp kaçacak ya) alelacele yazdığı belli olan yazım kuralı hiç olmayan iletisini ve dolayısıyla katır fıtratlıyı göstermek istedim:
" turküz turk milletçisiyiz yazını okudumda inan hala şoktayım.ve çok üzüldüm çok acıdım senin gibi düşünenlerin hala olduğuna .senin gibileri duymuştumda çook geride kaldı diye sanıyordum ..eee pes yani o kadar gürlemişsinde bende sana derim gavurun yaptıkları ancak kullanmakla mahkumsun .. bu kadar şanlı söhretlisinde varlı insanlığa bir katkın olsun.. varlığa ne verdin sen.. ozaman gavurun internetini arabasını tvsini trenini vapurunu yolunu köprüsünü .telefounu cep telefonunu ve gavur yaptığı hiç bir şeyi kullnama .yarından tezi yok bırak . ve sen insanlığa katkı ver. hem sende hiç birşey olmayacak hemde kapalık yapacaksın rejon yapacaksın .bu bizlere yakışmaz dostum..böyle şeyler bizi küşük düşürür komik gösterir. bizim bir bilek güçümüz vardı onun etkisi bitince bizde bittik hacı bey.. insanlık bize derse verin icatlarımız biz kalır tek başımıza atımıza bie en lüksümüzde atla tuvalete gideriz. üzüldüm snein için haydi bye. Salih Demir." İleti adresi de var, aynen kopyaladım!...
Türk olmadığı dilinden belli bu garâib, selâmsız başlamış, "bye" ile bitirmiş söze benzemeyen karalamasını! Allah aşkına; anılan yazıda teknolojik ürünlerden bahseden, hatta hatırlatan bir cümle var mı?
Bre katır fıtratlı, kimlik fukarası!
Karışık-kuruşuk ta olsa demek ki okur-yazarsın! Benim gibi bir Türk'e saldırmak aptallığını gösterdiğine göre de ya noel kutlamalarında, insanlığa katkı anlamında aldığın alkol fazla geldi, ya da salyalarından hareketle kuduzluğundan endişe ettim ki her iki halin yaptırımı da canını acıtır!
Bu katıra göre; bir zamanlar bilek gücü varmış, onun etkisi bitince de bitmişlermiş! Bak katırım! Büyüklerimden; "Günde bir kilo arpa yiyerek tonlarca yük taşıdığı için katır kullanılır." diye duydum! Sen ve sen gibilerde bilek gücü değil katır gücü olur ve o gücü de vereceğimiz arpadan alırsınız! Bizi, arpanızı kesmeğe mecbûr etmeyin!
Seni ve sen gibi katır fıtratlı kimliksizleri; yazımın neresi rahatsız etmişse, payına düşeni tekrar oradan al olur mu? Nerenizden başlayıp nerenizden çıkmışsak nasibiniz o kadar!
"Çok azîz bilirim hatırımı ben
Kurban'a saklarım satırımı ben
Dayısına çeken katırımı ben
Topa koşup dağa çekmeden gitmem
Alçağın belini bükmeden gitmem!" demiştim daha geçen günlerde! Kafiyeye göre, daha neler yapabileceğimizi Türkçesi kuvvetliler anladılar, yeni seneye de yazılmayacak o sözlerimizi tekrarlayarak girdiler, biliyor musun?
TÜRK TÜRK'Ü KORUMAZSA TANRI TÜRK'Ü KORUMAZ!
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN


Hiç yorum yok: