Pazar, Ocak 30, 2011

HEY KİM! KİMSİN SEN?

Hey Kim! Kim olduğunuzu bilmeden, kim olduğunuzu kime soracağımızı da bilemeden sesleniyoruz; Hey Kim! Kimsin sen?
Ülkücüleri acımasız komünist kurşunları ölümsüzlüğe gönderirken de vardın yakınlarında ve gene kim olduğun belli değildi! Bazen Ülkücülere ağlayanların, bazen alkışlayanların arasında, bazen Cuma Namazında tanıdıklar safında, bazen açıkça karşı olmasalarda sünnet Hicret'i, farz Cihâd'a tercih eden, korkaklıkları 30 sene sonra anlaşılanların arasında olurdun! Allah aşkına kimdin sen? Allahını seversen kimsin sen?
Kelime-i Şehâdetinize göre, size müslüman demekten başka şansımız yok! Kelime-i Şehâdetle ikrârını duyduktan sonra, müslümandan başka tavır takınmayı islâm yasaklar!
Ama sen, ama siz; ülkücüleri bırakır, ülkücülükten vazgeçer, Allah(c.c.) emirlerine muhalif olarak Haçlı ile ittifak yapanlarla güçbirliği yaparsın! Hey Kim, kimsin sen?
Sekiz yüz yıllık Endülüs Müslümanları'nın tarihe vurduğu medeniyet damgaları; camileri, medreseleri, hanları-hamamları, köprüleri-yolları yakıp-yıkan; islâm medeniyetini yok etmeyi inancının emri bilen Haçlı ile "Medeniyetler Arası İttifak"a girersin! Allahını seversen kimsin sen? Kimimsin sen?
Kur'an-ı Kerim'de; "Dinlerini parça parça edip gruplara ayrılanlar var ya, Sen'in onlarla hiçbir ilişkin yoktur. Onların işi ancak Allah'a kalmıştır." (En'âm-159) denirken mezheple de yetinmez birbirini zındıklıkla ithâm eden cemaatler arasında fink atarsın! Kimsin sen?
Yine Kur'an da; " O'nun delillerinden biri de gökleri ve yerleri yaratması, lisanlarınızın ve renklerinizin değişik olmasıdır."( Rûm-22) buyurulurken, Hz. Ali (r.a.); "Aslını inkâr eden haramzâdedir." buyururken sen; "Makbûl olan takvâdır"a saklanarak Türklükle uğraşırsın! Bir kere Türk'üm demezsin! Hey Kim, kimsin sen? Kimimsin sen?
Yedi Düvel adıyla gelen Haçlı ile destansı bir Cihâd'dan çıkmış, sadece Çanakkale'de 253.000 şehîd vermiş, M. Akif tarafından; "Bedr'in arslanları ancak bu kadar şanlı idi!" iltifatını almış bir milletin evlâdı; yokluklarla boğuşan, toplam 17 milyon nüfuslu ve genç erkeği kalmayan bir milletten, bir cihan imparatorluğu na'şından sezeryanla çıkarılan Genç Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Cumhurbaşkanı olarak; Suudiler, -mezhepleri gereği- kabirleri yıkmaya başladığında Resulullah(s.a.v.)'ın Kabrinin de yıkılacağını duyunca; "Bir taşına el sürerseniz orduyu hemen gönderirim!" telgrafıyla mani olan Müslüman Türk'ün kurduğu devleti, "dâr ül harp" ilan edip vergi kaçırttın, vicdâni red'cilik ettin! Allahını seversen kimsin sen?
Yüz yıl önce etnik ve dîni tahriklerle Rumları, Ermenileri, Arapları Osmanlı'dan kopararak parçalayıp yok eden Haçlı; aynı mantık ve yolla Kürtçülüğü kaşıyarak Türk Milleti'ni ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni parçalamaya niyetli! Okyanus ötesinden BOP Eş Başkanı olarak Irak'a asker sevkini "Haçlı Seferi" diye ilan etti ve sen onlara dua ettin! Onlara destek verdin! Yetmedi; "Bize ortadoğuda BOP Eş Başkanı olarak verilmiş görevler var!" diye Gâzi Meclis'te övündün! Artık ölesiye merak ediyoruz; hey kim, kimsin sen?
Hey Kim! Bu kim oldukları anlaşılamayan kimlerin yanında durarak "eski" sıfatlı kendi koyduğun adınla birşeylere ortak olduğunun farkında mısın? Bilerek ortaksan veya dalâletteysen, kırk yıl önce can paylaştığın ülküdaşlarını unutacak kadar "nisyân ile mâ'lûl hafızalı"ysan, ülküdaşlarını tanımıyorsan; BOP Eş Başkanı'nın sultanlığının yolunu açmak için dayattığı, referandum adındaki dikte aldatmaya "Hayır" diyen Ülküdaşlarına; "Bezm-i Elest'te belî demeyenlerden" diyenlerle birlik olduysan, Allahını seversen kim; sen kimsin?
Hey Kim! Artık ne kimliğin, ne de kimle berâber olup olacağın merâk edilmiyor! Çık artık akıllardan! Gittiğin yere, gideceğin yere kadar, dönmemecesine hadi yallah!...
"TÜRK'E BAŞ OLAMAZ, TÜRK'ÜM DEMEYEN."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: