Cumartesi, Ocak 15, 2011

TÜRK'ÜN TÜRK'E DESTEĞİ...

Bugün iki okur düşüncesi paylaşacağım. Birincisi "Ülkü Devi" ünvanlı, Aydın'dan seslenen Gültekin ÖZTÜRK'ün nârâsı; diğeri adını saklı tutacağımız, çok uzaklardan yazan bir dostun iletisi...
Gültekin ÖZTÜRK diyor ki;
"Anlayacağınız herkese “ Ne olacak halimiz? Diye soruyorlar. Sözcüye, gözcüye, hancıya, yolcuya, hatta Kevin Costner’e bile sordular. Çalıştay üstüne çalıştay yapıp, Roman kardeşlerime sordular. En son jaguarlı gariban(!) öğrenci temsilcisine "Saray Sofrasında" sordular! Ne yazık ki bize soran yok! Allah için bir de bana sorun bakalım ne diyorum! Elbette bizim de söyleyeceklerimiz var! Siz sormasanız da ben inadına söyleyeceğim. Dilsiz şeytan olmayacağım! Asla gelmeyeceğini bildiğim sıramı, beklemeyeceğim! Sözümü söyleyeceğim! Bakın ben ne diyorum;
* Ben, "Ayrı bayrak, ayrı dil, ayrı idare, ayrı ordu"diyen kim olursa olsun, onlarla birlikte yaşamak İSTEMİYORUM ! Ben "Ne Mutlu Türk’üm Diyene !"derken göğsü kabaranlarla birlikte yaşamak İSTİYORUM !
* Ben "Kürt Milliyetçiliğine de, Türk Milliyetçiliğine de karşıyım." Diyen bir zihniyet ile yaşamak İSTEMİYORUM !
Ben "Tanrı Dağı kadar Türk! Hira Dağı kadar Müslümanım!" diyenlerle birlikte yaşamak İSTİYORUM !
* Ben, şeytanla sandığa gidip, dünyasını ve ahiretini "Ballı ihalelere, dünya zevklerine, nimetlerine, mevki ve makamlarına" satanlarla birlikte yaşamak İSTEMİYORUM !
Ben "yoksul ama onuruyla, her şekilde hayatını milletine karşılıksız adamış Alperenlerle" yaşamak İSTİYORUM !
* Ben, Osmanlının yaptığı gibi, bölünmeyelim diye her türlü iç ve dış isteğe boyun eğen, kendi siyasi varlığı için, her şeyi kabul edebilenlerle birlikte yaşamak İSTEMİYORUM !
Ben, Milleti mutlu, devleti güçlü kılacak, Türk’ü yaşatıp, yüceltecek, "Türk Liderin" yönetimine EVET diyenlerle yaşamak İSTİYORUM !
* Ben, "Benden Türklüğümü isteyenlere" HODRİ MEYDAN, diyebilenlerle birlikte, atalarıma yakışır bir biçimde yaşamak İSTİYORUM !
"
Ve uzaklardan yazan Dostumuz diyor ki:
"Muhterem Hocam ! (Fakîre yapılan iltifatlar...) Ben kendim 16 yıllık Cemaat mensubu olarak, haddim olmayarak, size bir ikazda bulunmak isterim. Öce de öyleydi ama bu seçimde Cemaat gayr-ı meşrû her türlü yola başvurarak MHP'yi baraj altında bırakmak ve AKP'yi iktidar yapmak için varını-yoğunu ortaya koyacaktır! Hepsi değil ama Cemaat'in üst takımı, tam bir katmerli MHP düşmanı ve AKP yalakası! 14 yaşımdan beri Cemaat'in arasında olan ve sohbetlerine katılan biri olarak bir kaç fikrimi paylaşmak isterim:
1. MHP azami dikkatli olmalı. Cemaati doğrudan hedef almamalı ama dolaylı yoldan Cemaatin
ne mal olduğu halka anlatılmalı.
2. Cemaat'in en büyük silahı ise hepimizin ortak noktası olan yüce Dinimiz İslâm. İslâm'ı alçakça istismâr ederek halkımıza, sanki MHP İsâm'a uzak diye tanıtıp alaşağı etmek birinci ve en mühim taktikleri. Buna MHP ve ülkücüler dikkat edip asla tuzağa düşmemeli!
3. MHP mümkün olduğu kadar İslam'a yakın olmalı. Bu şekilde Cemaat'in tuzağı boşa çıkarılabilir. Bu dediğim istismâr değil Hocam! MHP İslâm'a uzak olmadığını halka hissettirmeli. Çünkü MHP'ye en büyük darbeyi İslâm üzerinden vurmaya çalışıyor Cemaat ve AKP Yalakalar korosu...
Hocam, Halkın içinden biri olarak söylüyorum. Maalesef güya BBP'nin İslâm'a yakın olduğu, MHP'nin ise uzak oldugu inandırıldı millete. Bu imajı silip AKP'ye en çok "Yolsuzluk ve Bölücülük" üzerinden Muhalefet edersek MHP İnşallah muvaffakiyet gösterir. Son olarak tekrar söylüyorum; en çok Cemaat'e dikkat! "Eski Ülkücü" safsatasını en çok bunlar kullanıyor. Her türlü alçaklığı yapacaklar, silahları hazır! Dikkat! Dikkat! En ufak açık vermeyelim... İsmimi gizli tutun lütfen... Selamlar"
TÜRK TÜRK'Ü KORUMAZSA TANRI TÜRK'Ü KORUMAZ!
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: