Pazartesi, Haziran 13, 2011

BU BİTTİ, KUTLU OLSUN!...

Gönlümün sılâsı, gözümün sevdâsı, zevkimin a'lâsı, sevdâmın belâsı, ülkümün kal'ası MHP'me ve Ülküdaşlarıma selâm ile...
"12 Haziran İstiklâl Mücâdelesi" bitti! Bu canhıraş mücâdelenin tek galibi, Ülkücü Hareket! Vallahi doğru söylüyorum! Lûtfen sabır, anlatacağım!
Savaşta savunma ile zafer kazanılmaz! MHP'ye Okyanus Ötesi planlı, Pensilvanyalı Vaiz dualı, AB dikteli demokrasi rehberliğinde, müthîş bir saldırı yapıldı! "Küreselcilerle milliyetçiler mücadelesi" adı, BOP Eş Başkanı Başbakan'ın kabinesinden biri tarafından ABD'de açıklandı! Dört yandan MHP'yi yoketme amaçlı başlatılan bu Haçlı saldırıya bir de içerden 'Haçlı Müslümanlar'ın desteği eklenince, MHP'nin bir hurûç yani muhasarayı yarma harekâtı yapması gerekiyordu! Yarma çıkışı başaltılmışken kendimizden zannettiklerimiz ayaklarımıza da değil her iki dizimize kurşun sıktılar! Bütün bunlara rağmen Ülkücüler, MHP etrafında oluşturulan Kerbelâ'da Evlâd-ı Resûl'e uygulanan ablukaya benzer bu insafsız kuşatmayı yardı, çıktı!
Okyanus Ötesi'nin; "MHP'siz Meclis" oyununu; her şeye, herkese rağmen bozdu! Dizlerimize kendimizden sandıklarımıza sıktırılan kurşuna rağmen Ülkücüler, bu maratonu tamamladı! Ülkücüler; bir Haçlı Seferi'ni daha püskürttüler!
Şimdi her dilden, her telden sesler duyulacak! Konuşmamaları gerekenler, gürültüye başlayacaklar! Bu seçim sonuçlarını tahmin için kâhinlik gerekmezdi! Devlet kurumlarının, bankaların, basın-medyanın işgal edildiği; Hukuk ve Yargının siyasallaştırıldığının söylendiği, cami imamlarının AKP mitingi duyurduğu, TOKİ'nin miting tertiplediği bir ortamda seçim yaşandı!
Bir gerçek daha var; bizdeki seçimlerin benzeri Mısır'da da vardı, Suriye'de de oluyordu, Irak'ta da, İran'da da oluyor! Yâni her sandık, her seçim, bu kadar demokrasi!
"Kürt Açılımı, demokratik açılım, milli birlik projesi" diye defalarca adı değiştirilen bir proje gereği; milleti 36 etnik parçaya, halklara bölmek isteyen demokrat maskelilerle, ayrılıkçı-bölücülerin anlaşmalarının duy/ur/ulduğu bir seçimden geliyoruz! Bölücü teorisyenlerin AKP ve CHP listelerinden sessiz sadâsız oylattırıldığı, militanların ise BDP destekli bağımsız adaylıklarının olduğu bir süreçten geçtik! Polis taşlandı, tokatlandı! Bazı illerde kolluk güçlerine sokağa çıkma yasağı uygulandı! Elinde boş oy pusulası yakalanan kadın, polis tarafından belediye otobüsüne bindirilerek kaçırılırken itiraz edenler coplandı!
Dahası, "Teknik röntgenci telekulaklar"a başrol oyunculuğu yapan kişilerin porno filmleri ile belden aşağı saldırıldı! Ve daha bir sürü ahlak dışı, adaletsiz uygulamalarla Ülkücüler, çok zor şartlarda olmalarına rağmen maratonu tamamladılar, ipi göğüslediler, "MHP'siz Meclis" oyununu boz-du-lar!...
Yorulup yolda kalanlar olacaktır; olsun, döner alırız! İçimize sızan kurtçuklar-larvalar olacaktır; olsun, söker atarız! Okyanus Ötesi ve AB'den oluşan Haçlı'ya karşı; içerden verilen "Haçlı Müslüman" desteğine rağmen alınan sonuç, MHP ve Ülkücü Hareket'in yüz akıdır!
Şahsen Türk Miliyetçisi biri olarak verilen her oyu kutsar ve kurbanı olurum! Oy veren her elin her parmağını ayrı ayrı, ihtirâmla öperim! Israrla derim ki kavga ve savaşta mühim olan kuvvetli vurmak değil, kuvvetli darbeye dayanmaktır! Savaşta ve kavgada öldüremeyen yara, savaşçıyı güçlendirir!
Seçim bitti, seçim yarın! Hızla toparlanarak, sür'atle yaraları tedavi ederek; korkanlara kızmadan, ürkenleri ayıplamadan, cesûrları abartılı alkışla şımartmadan yeni seçime hazırlanmalıyız!
Başbuğlar Atatürk ve Türkeş'in emâneti Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin MHP'ye; MHP'nin de Ülkücülere hiç olmadığı kadar ihtiyâcı açıktır! Bunu görmeyen, kör değilse art niyetlidir! Bu kutlu savaştaki zaferi göremeyenleri; yanlış duran, yanlış vuran, yanlış kişiye yanlış soru soranları, millî vicdân ve tarih affetmeyecektir. Oy vermeyen millete kızma basîretsizliği gösterenlere, milletten oy alamayanların suçlu olduğunu anlatıncaya kadar hepimize kolay gelsin!'
TÜRK TÜRK'Ü KORUMAZSA TANRI TÜRK'Ü KORUMAZ.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

1 yorum:

Halil dedi ki...

Değerli büyüğüm, abim
Seçim sonucunu nasıl değerlendirmek gerektiği konusunda ümitsiz iken yazınızla bana başka bir bakış açısı verdiniz, Allah razı olsun.

Sabah facebook sayfamda yazdığım yazı şu şekildeydi.
-----------------------
Halil Gençer
İnşallah ben yanılıyorumdur .........
Ama yanıldığımı sanmıyorum.........
Hala aynı düşüncelerim geçerli......

Yanıldığımı ispatlasınlar düşüncelerimden vazgeçerim........
------------------------
demiştim.
Bir arkadaşta beni önyargılı olmakla suçlamıştı.

Musa Ergun ‎"İnsanlardaki önyargıyı parçalamak, atomu parçalamaktan çok daha zordur"... demekki düşüncelerinizden şüpheleriniz var

Halil Gençer
Benim düşüncelerimdem şüphem yok.......

Bu hükümetin TÜRK MİLLETİ'ni ve CUMHURİYETİ'ni parçalamak istediği fikrimden hala eminim. Ama bu hükümete oy veren insanlarımızın bu düşüncede olmadığına da eminim. İnşallah bir zaman gelecek çok geç olmadan insanlarımız gerçeği görecek.

Benim bu düşüncemde hatalı olduğumu eğer bu hükümet ispatlarsa (parçalamak değil birleştirmek istediklerini, amerikan uşağı olmadıklarını, dini kullanıp insanları dinsizliğe götüren yolda olduklarını vb...) bende elbette bu düşüncemden vazgeçerim....
-------------------------

Değerli büyüğüm,
Allah sizden razı olsun ve Milletimize de doğru yolu göstersin.

Saygılarımla

Halil GENÇER