Çarşamba, Haziran 22, 2011

VAR BİRAZ DA SEN OYALAN!

Gerçektense duymak istediği yalanı tercih edenleri kandırmak için sipâriş yalanlarla başlayan bir gün!
Kocaman bir ölüm haberi: Behiç Kılıç Hayatını Kaybetti!
Oysa Behiç Kılıç'ı kaybeden biziz! O, "Her nefs ölümü tadacaktır." değiştirilemez gerçeği ile ölüm lezzetini son tadan olarak unutanlara hatırlatıp ebedî hayatı buldu! Allah(c.c.) yardımcısı olsun...
Bu kocaman ölüm haberi adlı yalandan sonra; ufak-tefek zorla haber edilmek istenen; sokaklardaki hayvanseverlerin kısırlaştırarak soykırım zulmüne tâbi tuttukları, küpeli kulaklıların, manşetlere taşınan ürüme taklitleri!
Oysa duyurulmak istenen, o kadar sıradan hatta o kadar sıradandan da basit sesler ki hoparlörlerle hücrelere verilse duyulmaz!
"Dünyada ölümden başkası yalan"ı içimden, yalınayak mırıldanarak, beynimin büyük bir bölümü gerçek depremiyle göçmüş halde, duyulması mümkün olmayan sanal sokak seslerinin içinden, küpeli kulaklıların ürümelerine mecbûr edilme hürriyetimi yaşıyorum!
Madem hayvanseverlik adına; sokaklarda hayvan soykırımcılarının, playbeak feminizmine-hümanizmine, zoraki hürriyetine mecbûrum; madem ki "Hücremde sınırsız küfredebilme hürriyetim"i özlediğim hür bir ortamdayım, ben de playbeak yapacağım!
Meselâ; demokrasiyi araç edinmiş demokrat maskelilerin; "Daha fazla demokrasi" ünlemelerine, bıyıkaltı gülümseyerek sessizce alkış vuracağım! Meraklılarına sessiz alkışı tarif te edeyim: Ellerinizi açabildiğiniz kadar açar, sonra hızla birbirine yaklaştırır ve değdirmeden yeniden açarsınız! Bunu hızlı hızlı yaparsınız, olur size sessiz playbeak alkış! Hani şu zorla demokrasi havarisi edilen star sıfatlı, serçelikten kılavuz kargalığa terfî ettirilen karanlık noktalar var ya, onların yaptıkları playbeak-canlı yayınlar gibi!...
Demokrasi tarmvayından istedikleri durakta inen demokrat maskelilerin; "Kürt Açılımı"nı, geceyarısı dikte yasalarla "Türk Ayrıştırması"na dönüştürdükleri, sandıkta millet noterliğinde tasdik ettirilen demokrasiye, playbeak alkışlar vuracağım!
Playbeak demokratların siyasallaştırdıkları Hukuk eliyle önce verdirdikleri, milletvekili olabilir yeterliği ile seçim kazandıktan sonra milletvekili olamaz kararının oybirliği ile alındığı YSK kararına üzüldüm dersem playbeak, üzülmedim dersem külliyen ve gerçek yalan!
Buna sağ gösterip sol vurmaktan mülhem, Kürt'e gösterip Türk'e vurmak derler ki benden buna da kocaman-kocaman playbeak alkışlar!
Demokrat maskeli "mazlûm zâlimler"lerin Kürtçü kimlikleriyle hatta PKK'lı suçlamalarına rağmen, yasal yollarla Hukuk izniyle seçime soktukları, kazanınca müktesep haklarını gaspettikleri KCK'lı bölücüler var ya; aslında milleti kandırmak için seçilmiş hür-seçim kobaylarıymış! PKK'lılar seçim sisteminin açıklarından istifâde ederek TBMM'ye girebilmişlerse 30 yıl PKK ile mücadele ettikleri için suçlanan madalyalı kahramanlar da girebilirler diye heveslendirilip sonra "Silivri'den Meclis'e kazılan tünel" traji-komik sıfatıyla "PKK'ya gösterip TSK'ya vurmak"mış!
Playbeak demokratlara, playbeak alkışlarıma devam edeceğim, görülünceye veya kollarım yorulana kadar!
Yaşasın; iki kişiden birinin oyunu alabilecek kadar başarılı playbeak demokratlar!
Yaşasın; Türk'süz Türkiye!
Yaşasın; Haçlı ile NATO şemsiyesi altında müslümanlara demokrat bombalar yağdıran Haçlı Müslümanlar!
Yaşasın Atatürk'süz Türk'süz CeHaPe!
Yaşasın; Atatürk'süz, Türkeş'siz, ülkücüsüz MeHaPe!
MeHaPe ve CeHaPe'nin şerefli zamparaları tarafından dizayn edilmiş teşkilatlarında asla olamayacak olan sokaklardaki Türklere, Ülkücülere ölüüüüm!
"Mal da yalan, mülk te yalan
Var biraz da sen oyalan."
EVLÂTLAR KÜSSE DE VATAN ANANIN BAĞRINDA YERLERİ HAZIR!
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: