Salı, Haziran 07, 2011

İHSAN BARUTÇU, KOKTU!

Bana, AKP ve BOP Eş Başkanı dururken senin hakkında yazı yazmak işkencesini revâ gördüğün için hakkımı helâl etmeyerek başlayacağım İhsan Barutçu!
Bana bak Kardeşim! Kime "kardeşim", kime "kandaşım" derim biliyorsun. Bilmiyorsan sor ve kulak ver kardeşim! Soyadınla müsemma barutluğa niyetliysen bari kara barutluk, kara barutçuluk yapma! Çünkü kara barut yandığında foseptikten de pis kokuyor! Şimdi, sen de aynı mide bulandıran kokuları yayıyorsun!
"F-Tipi Teknik Röntgenci Muhabbet Telalları"na baş rol oyuncusu olduğun günlerde, sana ilk sahip çıkanım biliyor musun? Ömrünün gasp edilerek cezaevine hapsedilmiş kısmına saygımdı beni sana sahiplenmeye iten!
Seninle yüzyüze gelmedik! Sayılı telefonlaşmamız var! Son iki telefon görüşmemiz hariç -onlarda sana geçmiş olsun diyordum- öncekilerde; sen, şimdi önüne engel olduğun Genel Başkan'a yakın, güya ben de uzaktım ve seninle hiç birlikteliğimiz yoktu! Hatta senin tarafından "hain" ilan edilenlerdendim! Seni, müşterek tanıdıklar vasıtası ile tanıdım. Müşterek dostlarımla karakter gereği eksiklerinin hep üzerini örttük, iyi insanda olması gereken bazı özelliklerini de elimizden geldiğince abartarak sürdük piyasaya! Çünkü Hace Ahmet Yesevi; "Birbirinizi meth'edin." diye öğretmişti tarihten günümüze... Herhalde; insafsızların, fırsatçıların lincinden korumak için söylediklerimize inandın ki şimdi kendini farklı bir duruşla, farklı bir konuma koydun!
Biliyor musun; ilk "farklı ülkücü" sensin nazarımda! Diğerleri varsa bile hiç açığa çıkamadılar!
Biliyor musun; Sen ve senin gibi zekâları belden aşağı uzuvlarından akan kişiler yüzünden gerçek "Ülkü Devleri", millî işlerinden alıkoyuldular!
Biliyor musun; utanmayı unutmuş senin gibiler yüzünden, sizin baş rolünü oynadığınız porno filmlerin rejisörlerine, sizin için kafa tutan "Ülkü Devleri" şu anda, cezaevindeler!
Biliyor musun; o "Ülkü Devleri" olmasaydı, senin şimdi kendinle bile yüzleşecek yüzün kalmazdı!
Biliyor musun; hayatımda ilk defa böyle bir yazı yazıyorum ve beni mecbûr ettiğin için her harfte sana buğz'ediyorum!
Biliyor musun; hiç kimsenin hatta PKK'nın bile beceremediği bir çukur açtın kendine ve oradan pis pis kokuyorsun!
Hiç kendinle helâlleşmeyi düşündün mü? Sana kim, niye, hangi hakkını helâl etsin? Kimden, ne alacaklısın? Kimin sana, ne minnet borcu var?
Kolay işi zor ettiğinin bile farkında değilsindir! Yoksa! Yoksa, evin içindeki hırsız sen misin? Garsoniyerlere senin kontrolünle mi yerleştirildi kameralar, böcekler? Dayanamayacağın genç fahişeler, reddedemeyeceğin yeşil renkli gâvur paraları mı verildi yoksa sana? Kimsenin aklına gelmeyeni, aklıma getiriyorsun ve herkesin aklına da gelsin istiyorum artık!
İhsan Barutçu! Bak kardeşim!
Vallahi pis kokuyorsun! Sen, belki talimli olduğun için veya koku kendinin olduğu için kokarca misali kokundan rahatsız değilsindir ama en yakınlarının bile kokunla midesini bulandırdın farkında mısın?
Her fukaralığın çâresi vardır hatta maddî fukaralık şereftir, ünvandır kendini bilene. Karakter fukaralığının ne telâfisi, ne de setri vardır İhsan Barutçu!
Bir de ben sesleneyim istedim; son görüşmemizde önce gönderip sonra, bugün kullanma dediğin ve benim de kullanmadığım basın açıklamanı, aynı gün yandaş basına servis ettin, seyrettim! Yapma Kardeşim!
Kardeşim yapma! İthal parfümlerle yıllarca saklamayı başardığın pis kokunla, gül kokulu ülkücüleri kirletme! Dünya bir gün değil! Bu zor günlerden sonra yüz yüze bakmak var! Birbirimizin yüzüne bakacak yüzümüz kalsın bari, dikkat et! Beni, en zor zamanında seni savunduğuma pişman etme ki bu pişmanlıktan en fazla seni pişman etmeyelim!...
Geçmişin hatırına yine yanaklarından öpmek istiyorum ama çok pis kokuyorsun be Barutçu!
Çok pis kokuyorsun! İstifa et, yıkan, gel, kucaklaşalım. O zaman yine kim, ne derse desin!
YOLCU YOLUYLA, YOL YOLCUSUYLA GÜZELDİR.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: