Cuma, Mayıs 23, 2008

HESAP GÜNÜNE KADAR !...

"Aylardır yerel seçim çalışmalarını sürdüren MHP, haziran ayında düğmeye basıyor. MHP, belediye başkan adaylarında öncelikle “Halkın tanıması” şartını arayacak. Bu kişilerin MHP ile birlikte çalışabileceğine kanaat getirilirse “Ülkücü geçmiş” ya da “Ülkü ocaklarından yetişmiş olma” şartı aranmayacak. MHP’nin fikirlerine uygunluk ve milliyetçi olma şartı mutlaka aranacak. Adayların temiz bir sicile ve iyi bir geçmişe sahip olması da etkin kriterler arasında olacak." (Akşam)
Bu yazım; Devlet Bahçeli hakkında, dolayısıyla mevcut MHP hakkında yazacağım son yazım!... Bizler ülkücülük tavrımız ve Başbuğ Alparslan Türkeş'ten öğrendiklerimizle Türk Milletçiliği yapmaya çalışıp elimizden geldiğince uyarılarımızı yapmaya çalışırken; "Çiçek Bahçeli MHP"de farklı işler yapılmaya devam ediyor!
Adlarına -ülkücülük nezâketim dolayısıyla- asla taraftar diyemeyeceğim, Başbuğumuz'un; "Her ülkücü otomatikman MHP'lidir." şeklindeki muhteşem öğreti ve vasiyetine uydukları için hâlâ MHP'de olan ve dolayısıyla "Çiçek Bahçeli MHP"nin genel başkanına destek vermeyi ülkücülük zanneden Ülküdaşlarımın hatırına, artık bir şey söylemeyeceğim!
Yerel seçimlerde başkan adaylarında aranacak özellikleri, bir daha tek tek hatırlayarak ve hatırlatarak şahsımın ne kadar bu kuruluşa yabancı olduğumu arzetmeye çalışacağım son kere...
*"...öncelikle “Halkın tanıması” şartını arayacak." Öncelik verilen özelliğe bakınca, hiç bir ülküdaşımın sansasyonal davranışları olmayacağı için popüleriteleri de olmayacak! Yani Milletin değil -halk(!)ın- bu ülküdaşlarımızı tanımaları mümkün değil! Bizim ülkücü hayallerimizdeki adayların tarifinde ise; "Dâvânın Aysbergleri" olmaları, her birinin ayrı ayrı "Ülkü Devleri" olmaları, Her birinin ayrı ayrı bulundukları bölgelerin Türk Milliyetçiliği anlamında "Kanaat Önderleri" olmaları ve "Çilehânelerde, C5'lerde pişmiş olmaları" özellikleri olmalı diye düşünürüz.
* "Ülkü ocaklarından yetişmiş olma şartı aranmayacak." Oysa bizim Ülkücü hayallerimizde, olmazsa olmaz şartların birincisidir Ülkü Ocakları Tedrisli olmak...
Mevcût; geçmişini inkâr eden, kırk yıllık ideal gömleklerini soyunarak geliş(!)en, düne kadar küfrettiği AB'nin kapılarında el-pençe beklemeyi ilericilik-gelişme olarak tarif eden, AKP'nin aday kriterlerinden farkı ne ola ki bu adayların?
Yani bana göre, mevcût AKP'den farklı olmayan bir "Çiçek Bahçeli MHP" var. Ve asla benim ilgi alanımda değil!
Tekrâren; hâlâ, mevcut partiyi Ülkücülüğün tek adresi, Türk Milliyetçiliğinin tek siyâsi çatısı olarak görmekte ısrar eden ve bu yüzden MHP'de olan Ülküdaşlarımın hatırına artık Bahçeli'ye bir şey söylemeyeceğim!
İslâm Tarihi'nde "Camel Vakası- Deve Olayı" diye yaşanmış olayın, günümüzde tekrarını yaşıyoruz Müslüman Türk Milleti olarak. "Camel Vakası"nda her iki grubun elinde de, dilinde de Kur'an var! Ama bir farkla ki gruplardan biri Kur'an sahifelerini mızraklarının ucuna takarak diğer grubun saldırısını engeller ve tarihi bir kıyımı, zulmü gerçekleştirir.
Artık günümüz siyâsetinde, asla AB'yi ve ABD'yi yani bin yıldan fazla mazisi olan düşmanımız Haçlı'yı rahatsız etmeyecek milliyetçilikler var! AKP Milliyetçiliği, CHP Milliyetçiliği, DSP Milliyetçiliği, DP-ANAP milliyetçiliği ve sonunda da "farklılıkların farkında olan", "Meclisimiz'de Kurucu Meclis'in renklerini tamamlayabilen" bir "Çiçek Bahçeli MHP Milliyetçiliği" var!
Ve bu milliyetsiz olduğu için hiç bir mensubuna bir zilliyet yüklemeyen renksiz renkli milliyetçilikle, bendenizin yakından uzaktan bir alâkam olamaz!
Artık; "Çiçek Bahçeli MHP" nin tenkit ederek te olsa reklamını yapmamak için ve en önemlisi de hâlâ MHP'de kalmayı 'Ülkücülük' sayan Ülküdaşlarımı incitmemek için bir daha yazmayacağım!
Ülkücünün yakın hedefinin "Yüz Milyonluk Milliyetçi Türkiye", uzak ve nihai hedefinin de "Turan" olduğunu asla unutmadan haykırıp durmaya devam edeceğim.
Günü birlik siyâset yapmayı ilm-i siyâset sayan bütün takıyyecilerin işleri kolay gelsin hesap gününe kadar!...
"NE AMERİKA, NE RUSYA, NE ÇİN; HER ŞEY TÜRK'E GÖRE, TÜRK TARAFINDAN, TÜRK İÇİN."
Allah, sana rahmetler etsin Başbuğum...
Biliyorum ki; hâlâ sana, taraftarlığına, Türk Milleti'ne lâyık ülkücüler vardır...
"TÜRK'ÜM. BU AD HER ÜNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: