Çarşamba, Mayıs 14, 2008

"IZDIRAP ÇEK İNLEME..."

İltifatlar, bazen zamanında yapılmadı mı kıymeti kalmıyor!
İsteyen istediği yorumu yapmakta serbest. Ben bu gün, mutlaka yapılması gereken bir iltifâtı yapmak durumundayım. Şimdi yapmazsam geç kalmaktan korkarım!
Şu Fetullahçı sermayeye satılan televizyondan bahsedeyim önce! Bizim Yeniçağ Televizyonu'muz, susma kararı aldığında çok zoruma gitmişti! Şimdi bu televizyonun satılışına, öfkeden kudurdum! Silahını, ihtiyâcını bahâne ederek düşmanına para -hem de dolar- karşılığı satan ve sonra da silahsızım diye düşmana yalvaran "ulusalcı bir mantıksızlık" oldu bu, ne kadar mantıklıysa!...
Ve aklıma Yeniçağ Televizyonu'nun patronu Sevgili Ahmet ÇELİK geldi. Sevdim bir daha. Aslanlar gibi direndi, reklam pastasından birşey düşmeyince aslanlar gibi bölgesine, siperine çekildi!Günü geldiğinde de aslanlar gibi ortaya çıkacağına inancım iyice arttı...
Bir resimli romanda okumuştum ve aklıma kazınarak yazılmış bir söz öğrenmiştim; "Kavgada mühim olan kuvvetli vurmak değil, kuvvetli darbeye dayanmaktır." Ki bu kızgın savaşın ortasında silahını satana; kim ne zaman, ne kuvvette vurdu bilemiyorum,inanamıyorum!
Sadece CHP'den aldığı bile ciddi manada bir sermaye iken, ağzıyla istediği için bir kaç kere benim de kontörle desteklediğim ve ciddi manada kontör desteği alan ve almaya devam edeceğini zanneden birinin, silahını satıp, "Hala savaş meydanındayım!" demesine hayret ettim!
Çâresizliğin çâre olarak dayatıldığı bu milletin duyarlı yürekleriyle, böylesine alay etme yetkisini kim verdi bu zâta?!
Söylemesen patlarım: Bu aynı zamanda kendilerini çok metheden "68 Kuşağı" adındaki "Çakaralmazlar" la, Türkçe-Bozkurtça bir vakarla sessizce direnen "ÜLKÜCÜ" farkı!... Adamlar; 61 Anayasası gibi demokratik bir Anayasa'nın verdiği demokratik hakları hoyratça kullanarak bir sonraki nesli, 81 Anayasası'na mecbûr etmişler ve hâlâ kahraman muamelesi bekliyorlar! Aynaya bakarak gördüklerine benzetiyorlar herkesi!
61 Anayasası'nı lağvettirmek için sarfettikleri gayretleri; Türk'e, Atatürk'e, demokrasiye, millete, devlete, cumhûriyete, cumhûra, halka, halklara, üniversite gençliğine ihânet değilse nedir Allah aşkına?
Ve 61 Anayasası'nın yok edilmesine zemin hazırlayan bu kahraman(!) 68 kuşağından, alınıp-satılmayanı hatırlayanınız var mı? Hepsi nerdeyse sırayla milyon dolarlarla taransferler yaşarken; memleketin asıl sahipleri, "ızdırap çekip ses çıkarmadan aşınmaya" devam ediyorlar farkında mısınız?
Allah'ım'a; bizi ülkücü yarattığı için bir daha şükrettim böylece.
Demek ki sadece sosyalistlik, sadece komünistlik, sadece devrimcilikle olmuyormuş! Demek ki sadece vakitsiz, yersiz bağırıp çağırmalarla da olmuyormuş! Demek ki doluyu tarlaya çağırıp sonra da "ben yağmur duasına çıkmıştım!" diye pişmanlıkla da olmuyormuş!
Dâvâ Adamlığı, mücadele adamlığı, cengâverlik başka bir şeymiş ve bu özellikleri kendinde râm edebilene de; "ÜLKÜCÜ" deniliyormuş şükürler olsun.
Almadık, satmadık! Alınmadık, satılmadık! Asıldık dik durduk! Öldük çoğaldık, çoğaldık öldük ama her şeye, herkese rağmen Ülkücüydük Ülkücü kaldık!
Şimdiden sonra; kendini, varlığını hissettiren ülkücülerin sayısı kadar nâ-merdler korkacaktır. Hissedilen ve ülkücü duruşunu sergileyen milliyetçilerin varlığı kadar hainler korkacaktır ve de doğru yapacaklardır!
Hainden, yerli işbirlikçiden, BOP Eş Başkanı ve yandaşlarından korkanlar; onların korkulu rüyaları olan Ülkücülerden iki kere korkmak zorundadırlar! Bu, aynı zamanda akıl gereğidir!
Bir de; şu önümüzdeki günlerde Yeniçağ Televizyonu'nun yürekli Türk Patronu, sadece Millî Sesin kesilmemesi için bir daha şartele bassa mı diye, öylesine bir heyecanla beklemeğe başladım ki!
O kadar çok bekleyen de var ki! Bekleyenlerin tamamının çölde susuz kalmış yolcu gibi Yeniçağ Televizyonu'nu ve programlarını içeceğini biliyorum...
Bu da cümlelerimi bağlamaya çalışırken ki hayalim olsun! Hayale güç mü yeter!
"İçim yine sevinçlerle dolup yanıyor
Ruhum sanki deniz olmuş dalgalanıyor.
Uzak uzak ülkelere döndüm seferden,
Yaralarım ağır, fakat mestim zaferden.
Zafer, ümit kaynağının bir çeşmesidir
Zafer, bir çok gönüllerin birleşmesidir.
Gönülleri birleşenler selâm sizlere!
Uzaklarda dertleşenler selâm sizlere!" H. Nihâl ATSIZ
"TÜRK'ÜM. BU AD HER ÜNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: