Çarşamba, Mayıs 07, 2008

SESLİ İÇ HESAPLAŞMA VEYA ÖZELEŞTİRİ, ADINI SİZ KOYUN!...-VI-

Evet!Ya şimdi, ya da hemen şimdi!
İktidar olmanın yıpratıcılığına rağmen Ana Muhalefet ve MHP'nin yanlış muhalefetiyle seçimlerden oylarını artırarak çıkan AKP; seçimlerden hemen sonra Türkiye'de ilk olarak dev reklam panolarında millete teşekkür ederek yerel seçim startını vermişti.
"2DB" diye adlandırdığım, Ana Muhalefet CHP ve Muhalefet MHP genel başkanları ise, niye kendilerine oy vermediler diye milletle kavgalı!
Artık belli oldu ki Milletçe, "2 DB"den kurtulmadıkça, AKP'den kurtulma şansımız yok!
"Deprem Çadırı"nda deprem başladı! Hukuk işliyor! Millet te bekliyor tamam! Biliyorum Balgat cenahından, fanatik taraftarlar itiraza başlayacaklar! Hainliğimi ilan edecekler, bütüne zarar verdiğimi söyleyecekler!
Herkesi yemin vererek hafızalarına müracaata davet ediyorum. Seçim sath-ı mailinde; hangi AKP'li bakan veya vekil AKP'ye, CHP ve MHP'nin, daha doğrusu "2DB"nin yanlışlarının topladığı kadar oy topladı?!
DB'nin biri; kol saatiyle, çoluk-çocukla metropollerde uğraştığını zannederken Recep Tayyip Erdoğan kırsal kentlerde, mahallelerde kapı kapı dolaşarak onu millete şikâyet ediyor ve mazlum rolü yapıyordu!
DB'nin diğeri; Erzurum'da ip atarken Recep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül eşlerinin tesettürlü kıyafetlerinden dolayı zulme uğradıklarınından şikâyetlenerek mazlumlaşıyorlardı! Erzurum'da, Elazığ'da, Yozgat'ta, Trabzon'da, İç Anadolu'da MHP dibe vuruken; Erzurum ve Elazığ'ı tulum çıkaran AKP, muhalifim diye benden mi oy aldı?
AB ve ABD ile en iyi biz anlaşırız diye bağırmıyorlar mıydı bu DB'ler? Millet sokaklarda milyona varan sayılarla hep bir ağızdan "AB ve ABD'ye hayır" diye feryad ederken, AB-D taraftarlığı ile mi oy toplanacaktı?
Seçimlerden hemen sonra, okyanus ötesine bile kaçsa getirip yargılatacağı kişiyi; millete ve diğer DB'ye rağmen köşke, bizim DB çıkarmadı mı?
Eski CHP'lileri, eski MHP'lileri AKP'de; eski DYP'lileri, eski ANAP'lıları, eskimiş ve dışlanmış solcu eskilerini MHP'de siyâsete bu, "2 DB" devam ettirmiyorlar mı?
Ufukta yerel seçimler var!
Kapatılsa bile AKP'den başka seçimlere hazırlanan yok!
İki DB'nin debi düşüklüğü yüzünden siyâset muhalefetsiz!
Hadi ülkücüler; ya şimdi, ya da hemen şimdi!
Memleketlerine kendilerini ülkücü kimlikleriyle kabul ettirmiş kanaat önderleri, davanın aysbergleri hadi yerel seçimlere! Büyük Birlik Partisi'nden mi olur, Aydınlık Türkiye Partisi'nden mi olur, MHP'den mi olur hemen karar vererek yerel seçimlerde adaylıklarımızı açıklayalım!MHP'yi bilerek üçüncü sıraya aldım! Biliyorum ki ülkücülerin adaylıklarına izin vermeyecektir!Bölücülerin, PKK'lıların kontrollerine aldıkları yerlerdeki kadar bizler de meleketlerimizde komşularımıza gönül koyamaz mıyız? Yerel seçimler, komşuluk, akrabalık ve hatırla kazanılmıyor mu?
Hadi Ülkü Devleri;
Hadi yiğit Türkler; partilerden olmuyorsa Bağımsız olarak yerel seçimlere müracaat edeceğimizi komşularımıza ilan edelim! Seçimlerden sonraki kongrelerde iş kolaylaşır inanın! Bindikleri dalları baltalayan bu DB'lere ancak böyle anlatabiliriz!
Nasılsa AKP'ye bu iki DB, yine oy toplayacaklar!
Bari bizler, becerebildiğimiz kadarıyla oyların AKP'ye gitmesine mani olalım!
Zor iş değil değil mi?
Hadi Allah; milletimizin ve hepimizin yardımcımız olsun!...
"TÜRK'ÜM. BU AD HER ÜNVANDAN ÜSTÜNDÜR.
"Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: