Pazar, Mart 16, 2008

AKP'Lİ OLMAK VARMIŞ ANASINI SATIYIM !...

Heeeeey! Olmadııı!
Orda dur Recep Tayyip Erdoğan! Bülent Arınç, sen de dur hele!
Parti kapatmak çözüm değil derim! Partiyi kapatmaktansa kişileri suçlayın, kişilere yasak koyun ve partiyi millete bırakın derim. Derim demesine ama, Anayasamız'da böyle bir uygulama yok! Ve sizler de darlandığınız zaman arkasına sığındığınız, amaç değil idealinize ulaşmak için araç olarak gördüğünüzü yıllarca söylediğiniz demokrasinin, size tanıdığı hakkı kullanarak bu işleri anayasada halletmediniz!
Niye mi? İşte bu günler için değil mi?!
Siz isterseniz %70 oy alın! Bu size ve hiç kimseye yasa tanımama kabadayılığı, derebeyliği, yasal eşkiyalık hakkını vermeeez! Babalar gibi satamazsınız! Resmî törenlerde "sap gibi durmak" diye adlandıramazsınız Atamız'a saygı duruşumuzu! Cumhûriyet ve Atatürk kazanımlarına küfredemezsiniz! Ki, İslâmi açıdan da baksak bu tavır yasaktır. Çünkü Allah(c.c.), "Putperestin putuna sövmeyiniz çünkü o da döner sizin Allahınıza söver." diye âyetle uyarmıştır müslümânı...
Şahsen ben parti kapatılmasına karşıyım. Çünkü mevcût yasalarla kapatılan partilerin yerine hemen yenisi ikame ediliyor ve mazlûm edâlarıyla biraz daha güçleniliyor! Çünkü, sizin mensûbiyetini hiç söylemediğiniz bu asîl Türk Milleti, ezilene kucak açar hep!...
Heeeey! Recep Tayyip Erdoğan, Bülent Arınç ve benzer ifâdelerle vatandaşı yasaya karşı kışkırtan gayr-ı samîmiler; Başbakanı Parsadan'ın kandırdığı bir samîmi ülkede, siz vatandaşın yüzde kırkını kandırdınız diye haklı konumuna geçemezsiniz! Sizler, birer duygu sömürücüsü, birer siyasi yalancısınız! Oy aldığınız millete verdiğiniz hangi sözünüzü tuttunuz ki millet, bir daha size acısın?
Gündemi yıldırım çarpmışça değiştiren bu kapatılma olayının açıklandığı saatte Türkiye'nin gündeminde ne vardı? Beş milyon işçi sokaklarda değil miydi? Bu beş milyonu üçle çarptığımızda onbeş milyon oya tekabül etmez mi? Siz kandırıp oy aldığınız bu işçileri, eksi 10-15 derecelik soğuklarda tazyikli su ile yerlerde paspas ettirmediniz mi? AKP'ye oy verdiği için yerlerdeki işçi öfkeden çatlamıyor muydu? Aynı saatlerde bir başka vilâyette, bölücü miting yapanlara ise zor kullanılmasın diye güvenlik güçlerine talimat vermediniz mi?
Milletin ve benim kızgınlığımız, partinizin kapatılmasına değil, yanlış anlamayın! Dava açılacağının açıklandığı zamana kızıyoruz!
Olmaya; askerle dövüşüyordunuz birden bire muhalefet partileriyle orduyu başbaşa bırakarak kenara çekildiğiniz gibi, yargıyla dövüşü başlatıp sonra sizi savunmayı muhalefete mi ihale etmeye soyundunuz?
Şimdi muhalefet; "Partileri kapatmak demokratik değildir." dese, sizi savunmuş olacak! Sessiz kalsa bu sefer de siz pusuya yatarak;" Gördünüz mü, bizden başka demokrat parti yok o yüzden kapatılıyoruz!" demeyecek misiniz?
Partinizi her kapattırdığınızda, kapatılan partinize hazineden yapılan trilyonluk yardımı cebellezîne ettiğinizde de aynı taktiği uygulamamış mıydınız?
Hele duruuun!...
Beyt-ül maldan iç ettiğiniz trilyonun hesâbını vermeden kandırdığınız milleti, bir daha kandırabileceğinizi mi zannediyorsunuz? Türban adını koyduğunuz başörtüsünün altından nasıl çıkacağınızı bile bilemeden yeniden mazlûm rolüne yatamazsınız? Yemez artık millet!
MHP ve Devlet Bahçeli nasıl türban oyuncağınızı elinizden alarak patlamaya hazır bomba olarak kucağınıza bıraktıysa, bu memleketin yetişmiş, demokrat, siyâset adamları, bu mazlumluğunuzu da pimini çekerek bir bomba halinde kucağınıza bırakacaktır!...
Size göre; asker suçlu, millet gibi değil, dinsiz; devletin bütün kurumları size karşı olduğu için yanlış, DTP'yi kapatırken yasalar yasa, geçerli ve âdil ama sizi kapatınca âdil değil öyle mi? Bu memlekette onlarca yıldır neden sadece bölücülerin ve sizin partileriniz kapatılır?
Bu millet artık bunu sorgulamayacak mıdır zannediyorsunuz?
Yapacaksınız, yanınıza kâr kalacak öylemi?
Millete küfredeceksiniz, askere hakaret edeceksiniz, şehide kelle bölücü başına sayın diyeceksiniz ve cezalanacaksınız, cezayı hazmedemeyerek küçümseyeceksiniz yasalara hakaret edeceksiniz, sendikaları görmezden geleceksiniz, işçiyi kış günü tazyikli suyla yerlerde sürükleteceksiniz, babalar gibi satacaksınız, Muhteşem Türk Atatürk'e söylemediğiniz söz kalmayacak, memuru ve işçiyi emeklilik adıyla ölene kadar çalışmaya mahkum edeceksiniz, hastalara zulüm-sağlara işkence edeceksiniz ve yasalar size bir şey yapmayacak öyle mi?
Vay anasını be!
Bu cennet vatanda AKP'li olmak ta varmış anasını satıyım! Hiç bir şey yapamasan Köşke çıkar ve devlete kafa tutarmışsın!
"TÜRK'ÜM. BU AD HER ÜNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selam, sevgi, dua
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: