Pazar, Mart 16, 2008

SON SEFERE UĞURLARKEN...

Yarı canlı olmak bu olsa gerek!
Çok uzaklardan birileriyle aynı anda, aynı tazyikte, aynı acıyı paylaşmak ta bu olsa gerek!
Mesâfeyi yok saymak, yüzlerce kilometre uzakta tek başına ağlamana rağmen uzaklardakilerin gözyaşlarını silebilmek, gözlerini uzaklardakine sildirebilmek bu olsa gerek!
Târif ederken kolay gibi geldiyse, bana ne mutlu; "Yooook! olmaz böyle bir şey!" diyorsanız hakkınızı helâl edin Ülküdaşlarım!
Sizlerin aranızda değilim ama sizlerleyim!
Sizlerle beraber boğazımı yırtarcasına, üç kere; "Helâl olsun! Helâl olsun! Helâl olsun!" diye haykırdım! Duyamadıysanız Vallahi cemaatin kalabalıklığındandır şükrolsun! Beni aranızda göremediyseniz de Vallahi kalabalıktandır!
Türkiye'nin her yerinden haklarını helâl edenleri duyuyorum. Türkiye'nin, dünyanın her yerinden, "Ülkücüyüm" diyen, "Devrimciyim" diyen karakterli herkesin bildiği duaları Gülümüz'e gönderdiklerini biliyorum.
Türk Milleti'nin değişmez ve değiştirilemez özelliği olan; elindekinin elindeyken kıymetini bilememe özelliği bir daha tezâhür etti! Sağlığında kızan, öfkelenen, gönül koyan, öç almak için fırsat kollayan herkesin, şu anda Mehmet GÜL'ü aramaya başladıklarını biliyorum!
MHP Genel Başkanı Dr.Devlet BAHÇELİ'ye, Sağlık Eski Bakanı Osman DURMUŞ Ülküdaşlarımıza da Büyük Elçiliği haberdar etmelerindeki ve gereken ilgiyi sağlamaktaki hassasiyetlerinden dolayı sonsuz teşekkürler. Teşekkür edilsin diye yapmadılar biliyorum ama, teşekkürsüz de eksik olur...
Artık kimseye, hele hayatında bir kere bile olsa "Ülkücüyüm" demiş hiç kimseye ne kırgınlığım, ne de kızgınlığım yok hâşâ...
Her ikisi de, bu davranışlarıyla duyan bütün Ülküdaşlarımızın kırgın gönüllerini aldılar. Bu kadar birbirimize yakınken, bu kadar birbirimizle ilgiliyken, bu kadar birbirimize benzerken neden bu hasretler?
Neden bu uzak kalışlar, neden bu uzaklıkları yok edebilecek kadar sevgiyle dolu yüreklerin birbirine kapalı tutuluşu? Artık açılsa da oluuuuur, açılmasa da!...

Dualarda gönlümüz
Susmasın bülbülümüz
Sen yuvana ulaştın
Güle güle GÜLÜMÜZ...

Hevesimiz kırıldı
Nefesimiz kısıldı
Diller Hakk'a asıldı
Rahat artık GÜLÜMÜZ...

Doğmuştu ölmek için
Gül idi gülmek için
Küslüğü silmek için
Öldü sanki GÜLÜMÜZ...

O ölmedi dirildi
Son sefere verildi
Gönüllere serildi
Kokusuyla GÜLÜMÜZ...

O zâten Sen'inleydi
Cihâtta dîninleydi
Emrine boyun eğdi
Ya Rab! Sen'de GÜLÜMÜZ...
Ülkücü Türk Dünyası'nın, Turan seferindeki Kur'an sevdâlılarının, Gül ailesi'nin, Çocuklarının, Eşinin, Ailesi'nin ve Dostları'nın başımız sağ olsun. Allah(c.c.), bütün sevenlerine sabırlar versin...
"İnna lillâhi ve inna ileyhi râciûn."
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÜNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
TEVEKKELTÜ TEAL'ALLAH
Selâm, sevgi, dua
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: