Pazartesi, Temmuz 07, 2008

BAŞBUĞUM'A BİR FATİHA DAHA...

Kaç gündür cevap versem mi, vermesem mi diye içim içimi yiyor! Devâsa meseleler var! İktidar savcılığa, ana muhalefet avukatlığa soyunuyor, Balgat Cenahı'ndan tık yok! İkinci cumhuriyetçilerle, Cumhuriyet ve Atatürk kazanımları taraftarları arasındaki müthiş savaşta, korkakların haricinde herkes saf tuttu, Balgat Cenahı'ndan tık yok!
Bir kaç gün önce "Konu mankeni miyiz?" diye, hem kendime hem de Balgat Cenahı'na tepki koymuştum! Ülke kaderini etkileyecek olaylar varken, ülkücü beyinler ve kanaat önderleri bir basit iç hesaplaşmayla meşgul edilmiştik! Öfkelenmiş ve öfkelendiğim kadar da incinmiştim.
Yine ortalık toz-duman! Göz gözü görmüyor! Cumhuriyet tarihinde olmamış şeyler oluyor! Yakalananın, sorgulananın, tehdit edilenin, telefonları dinlenenlerin haddi hesabı yok! İstiklâl Harbimiz'in ateşleme fitilinin 19 Mayıs 1919'da yakıldığı Samsun'da; Soros paralarıyla taşınan, bindirilmiş kıtalara, "Darbe'ye hayır!" mitingi yaptırılıyor! 'Savcı Başbakan'ın işine geliyor tabi. 'Avukat Baykal'dan şu ana kadar bir tepki yok! Balgat Cenahı ise; iptal ettiği, Erciyes Kurultayı'nın alternatifi olarak bir başka yaylada şenlik yapıyor!
Erciyes Kurultayı'nın iptaline tepki koyan Ülkü Devleri'ne de cevap veriliyor gûya; "Bu tepki verenler kaç kere Türkeş'in mezarında Fatiha okudular?" diye! Hayret ki hayret!
"Dinime küfreden bari müslüman olsa!" bu olsa gerek! Fatiha ikram etmek için ille de kabre gitmeye gerek yok! Fatiha, dünyanın neresinden olursa olsun ikram edildiğinde adresine ulaşır diye bilmezler mi? Bir de; "Her 10 Kasım'da sap gibi dikilmenin ne anlamı var?" diye söylene söylene Anıtkabire gidenlerin tavrıyla, her 4 Nisan'da göstermelik bir kabir ziyâreti yapılmasını, büyük bir özveri gibi gören Balgat Cenahı'nın; yıllardır günün ve gecenin her saatinde, yolu Beştepe'den geçen veya aklına estiği için çoluk çocuğu ile Kabre uğrayıp ağlayarak Yasin-Fatiha ikram eden ülkücülerden haberi var mı?
Gazetemizin ve bizim adımızı terennüm etmedikleri sürece artık ben de "Balgat Cenahı"ndan başka bir sıfat kullanmayacağım!
Bir de Kayseri'den gûya ülkücülere cevap veren bir Balgat Taraftarı'na bir şeyler söylemem gerek. Bu Balgat Taraftarı; "MHP'nin takip ettiği ince politikayı içine sindiremeyen, bedeni MHP'de gibi gözüküp gönülleri, beyinleri başka yerlerde olanların korktukları başlarına gelecek."Erciyes Kurultayı'na katılmıyoruz" diye kampanya açan yazar ve gazeteler, şimdi Erciyes Kurultayı Başbuğ'un mirasıdır diye ahkâm kesiyorlar. Bu konuda MHP teşkilatı kararını vermiştir. Kayseri'de bir söz vardır: "Oturduğu ahır sekisi, çağırdığı İstanbul türküsü." herkes işine baksın. MHP gideceği yolu iyi tahlil ediyor ve kararını veriyor. Onlar kendi bildikleri(!) davalarını kurtarsınlar. Biz de MHP'nin ülkücü hareketin gelecekteki zaferi için çalışalım. Gönül birliğini sağlayalım.Türkiye'nin, ülkücülerin gündeminde çok büyük meseleler var. Onları çözelim.Ülküdaşlarımızın geçimlerini, huzurlarını temin edelim. İşsizlerin işi, aşsızların aşı ne olacak?" diyor! Ölürüm duyarlılığınaaa!
Be ifâde ve anlama özürlü taraftar; "Bedeni MHP'de, gönlü ve beyni başka yerlerde olanlar"dan kastın, sen ve senin gibiler mi? Yoksa kızdığını zannettiğin bizler zaten Balgat Cenahı'nda değiliz ki! Be ifâde özürlü taraftar; ahır sekisinde İstanbul türküsü çağırmak, yüzlerce yıldır Anadolu'nun her yerinde yapılagelen bir iştir. Ama sırça köşklerde oturup ne İstanbul türküsü, ne de bir Kayseri türküsü, hatta Adana türküsü çığıramamak ancak Balgat Cenahı'nın becereceği zor bir iştir!
Doğru, sizin çok önemli işleriniz var! DTP'lilerle kucaklaşarak meclisin rengini tamamlamak gibi! Farklılıkların farkında olarak ülke yönetimi tarifinde Apo alçağıyla aynı söylemleri söylemek gibi! "Tek devlet, tek vatan, tek bayrak, tek dil" inancımızdan "tek dil" tarifini çıkararak, Kürtçe propoganda yaptırmak gibi! BOP Eş Başkanı'nın Savcılığında birer birer tevkif edilen emekli paşalarımızla, gününden aylarca evvel Balgat'ta kavga etmek gibi!
Sizin aklınıza aşsız, işsiz ülkücü gelir mi ki?
Üçbuçuk yıllık utanç senelerimizde, kaç kişiye iş-aş temin edildi biliyor musun? Daha önceki hükümetlerin atadığı ülkücülerden kaç kişi görevlerinden alındı, sürgünlere gönderildi biliyor musun? Elbette biliyorsunuz, biliyorsun da bizim bildiğimizden haberiniz mi yok?
Bu arada Erciyes Kurultayı'nı, kardeşleri tarafından kuyuya atılan "Türk Yusuf"un düzenleyeceğini duydum! Büyük Birlik Partisi, Erciyes Kurultayını yapıyor. Çok hoşuma gitti çoook!
Ülkücü teamüllerimizi inkar ede ede, ne kadar ayakta kalabileceğinizi gerçekten merak ediyorum. Başbuğumuz'un hayal gücünün bir ifadesi olan Genel Merkez Binası'nı, ne zaman satlığa veya kiraya çıkaracağınızı da artık gerçekten merak ediyorum! Öyle bir hazırlıklar da varmış hayırlı olsun!
"VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN."
"TÜRK'ÜM. BU AD HER ÜNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: