Perşembe, Temmuz 10, 2008

İSTİKRAR VE HUZURA DOYDUM ELHAMDÜLİLLAH!...

Yine ciğerlerimizi yaktılar, ciğerleri yanasılar!...
Karagümrük değil, ciğerimiz yanıyor!...
Ocaklara şivan düştü! Şehitlerimizin üçüne de Allah(c.c.)'tan rahmet, ailelerine, ana-babalarına sabırlar; Milletim'e-Devletim'e baş sağlığı dilerim!...
Başbakan açıkladı hemen; "İstikrar ve huzurumuzu hedeflediler!"
Patladım şu huzur ve istikrardan! Öldüm, öldüm, öldüm beee!
Çünkü doğru mu ne?!
1970'ten beri anarşi hiç eksik olmadı bu memlekette! Anarşide istikrarlıyız evet!
Adaletin, hukukun olmadığı yerde anarşi olur diye bellettiler bize demek ki yıllardır hukuksuzlukta da, adaletsizlikte de istikrarlıyız!
Dünyanın sayılı ekonomileri arasında bir ekonomimiz olmasına rağmen hâlâ kalkınmakta olan, hatta geri kalmış bir ülkeyiz! Demek ki yerimizde saymakta, hatta gerilemekte de istikrarlıyız!
Onlarca yıldır Genel Başkan adındaki despotların; "Seçin!" dediklerini seçecek kadar ve seçtikten sonra da küfredecek kadar demokratız sayelerinde! Önce seçip sonra seçtiğimizi zannettiğimiz, Genel Başkanlarca seçilmişlere küfreden bizden başka bir ülke ve sistem yok! Demek ki seçme ve seçilmedeki başarısızlığımızda da istikrarlıyız!
İşsiz sayımız, aşsız sayımız, açlık sınırında yaşayan sayımız, bir kilo bulgura-bir torba kömüre oy verecek kadar ihtiyaçlı vatandaşlarımızın sayısı; ekonomimiz büyüdükçe, nüfusumuz artıkça artar! Yoksul üretmekte de istikrarlıyız demek ki!
Dağda terörist, kırsal da terörist, sınır ötesinde terörist, sınır içinde terörist, kentlerde-köylerde-şehirlerde terörist; gazetelerde, Genel Kurmay'da, Emniyet Genel Müdürlüğünde terörist; her yerde, her kurumda, her dönemde terörist!...
Yaklaşık otuz yıldır teröristle savaşta ve hemen her gün şehit vermekte de istikrarlıyız!
Aklımız kesti keseli; "Şehitler ölmez, Vatan bölünmez!", "Vatan sana canım feda!", "Vatan millet sağ olsun!" diye sloganlarla şehit cenazesi kaldırırız! Cenaze kaldırmakta da istikrarlıyız!
İktidara göre muhalefet ve kendilerine karşı olan her kesim ve kurum hain; muhalefete ve muhaliflere göre iktidar işbirlikçi, dahası ikrâr edilen bir "BOP Eş Başkanı" Başbakanımız var! Seçmeye mecbur edildiklerimizin içinden hain üretmekte de istikrarlıyız!
Laik-Müslüman, Atatürkçü-Ümmetçi, Cumhuriyeçi-2.Cumhuriyetçi, Milliyetçi-Halkçı, Ülkücü-Devrimci, Sağcı-Solcu, kapitalist-liberal, vatanperver-globalist, sünni-alevi, Türkçü-Kürtçü velhasıl dost-düşman, sadık-hain tefrikinde de yıllardır hiç azalmayan düşmeyen bir seyrimiz var! Demek ki, kutuplaşmada ve kamplaşmada da istikrarlıyız!
Adamlar ABD'ye kızarlar, biz şehit veririz! Adamlar AB'ye kızarlar, biz şehit veririz! Adamlar; Humeyni'ye, Suudi Arabistan'a bilmem kime kızarlar, biz şehit veririz! Canımızı-malımızı koruyamamakta da istikrarlıyız şükürler olsun!
"İnadına!" sloganıyla tepki verdiğimizi zannederek kızdıklarımızı barajda bırakıp, daha fazla kızacağımızı bile bile tek başına iktidar da seçeriz! Ama seçtiğimiz millete; "Ananı da al git!", "Gözünüzü toprak doyursun!", "Otur oturduğun yere!", "Askerlik yan gelip yatma yeri değildir!", terörist başı alçağa "Sayın!", şehitlerimize "Kelle!" diye hakaretler eder, bir daha; "İnadına!" diyerek seçeriz! Demek ki inadımızda da istikrarlıyız!
Aklımız kesti keseli; okumuşu-cahili, aydını-karanlıkçısı "Ne zaman adam oluruz?" diye sorar ve cevabını da veririz! Demek ki adam olmamakta da istikrarlıyız!
Yolsuzlukta-yoksullukta, hortumculukta-kurnazlıkta, riyakarlıkta-takıyyecilikte, doğrudansa duymak istediğimiz yalanı söyleyen yalancıya inanmakta da istikrarlıyız!
Ve bu kadar istikrarın içinde nasıl oluyorsa oluyor ve Başbakanımız'a göre huzurluyuz!
Huzurumuzu koruyamamakta da istikrarlıyız demek ki!
Yeter! Doydum huzura da , istikrara da! Allahınızı severseniz; "İstikrarınızı da, huzurunuzu da, ananızı da alın ve gidin artık!"
"Milletim, Devletim; tekrar başımız sağ olsun!" diyeyim ki taziye bildirmekteki istikrarımızı da bir daha hatırlayalım!
"TÜRK'ÜM. BU AD HER ÜNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selam, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: