Cumartesi, Ağustos 16, 2008

BİR HABERİMİZ OLSA!...

İstihbaratımız var mı? Varsa ne iş yapar? Merakımdandır Beğler!...
İstanbul'da askeri kışlaya havanla saldırı yapılıyor! Kocaman havanın ateşleneceği yere taşınmasından, kocaman havan mermisinin topun yanına taşınmasından haberimiz yok!
İstanbul'da; müttefik(!)imiz ABD'nin baş konsolosluğuna saldırı tertiplenip, müdahele eden trafik polislerimiz şehit edilebiliyor! Ne dünyanın en güçlüsüyüm diye dolaşan müttefi(!)imizin ne de bizim haberimiz yok!
Genel Kurmay Başkanımız'a dört sefer suikast tertipleniyor! Haberimiz yok!
Bahçeli MHP Genel Başkan Yardımcısı Şandır; "Biz, o yapılanmayı zamanında tespit ettik, önlemini aldık." diye açıklama yaparak, dünyanın en tehlikeli "Devlet Yanlısı Çete"si(!)nden haberdar olduğunu söylüyor ama bizim devlet olarak haberimiz yok!
Bir başka Bahçeli MHP mensubu vekil; "Tüm dünyayı kuşatan küresel kıskaç, MHP’ye sızmayı becerememiştir. Bahse konu kişi, MHP üyesi dahi yapılmadı ve dönemin gelişmeleri dikkatle takip edilerek kongre salonuna girme gayretleri boşa çıkarıldı." diyerek yine malûm "Devlet Yanlısı Çete"(!) den haberdar olduklarını ve aldıkları meşrû(!) tedbiri açıklıyor, Ümit Özdağ'ın kongre salonuna girişini engellemekteki başarılarını açıklıyor ama devlet olarak bizim haberimiz yok!
Devletine sadık vatandaşlardan ve benden alına vergilerle milyar milyar maaş verilen, dokunulmazlık zırhıyla muhafaza edilen "Meclis'in renkleri", Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden ve oradan aldığı yetkiyle, açıkça bölücülük yapıyor haberimiz yok!
Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Bakanlarımız, Emniyet ve İstihbarat Genel müdürlerimiz, valilerimiz, ordu komutanlarımız; vatandaştan, bizden korunmak için ne yapacağını bilemiyor ve niye korunduklarınından haberimiz yok!
Kurumların başındaki yetkililer, devletten korunmak için olmadık çarelerle meşguller, devlet olarak haberimiz yok!
Belgeli iş takipçiliği bedelinden dünyanın haberi var; bizim, başbakanımızın, cumhuriyet savcılarımızın haberimiz yok!
Kırmızı Çizgilerimiz, silinmeden yok sayılıyor haberimiz yok!
Dünyanın en güçlü ordularından diye tarifli ordumuzun başına çuval geçiriliyor, haberimiz yok!
Hakim güçler tarifli emperyalistlerin, Haçlıların tamamına yakınlarının masalarında değişen dünya haritaları var! Değişen sınırlar içerisinde Türkiye var! Haberimiz yok!...
Vatan bölünmesin, Bayrak inmesin, Ezan dinmesin diye hemen her gün Mehmetçiklerimiz şüheda kervanına katılıyor, nedeninden haberimiz yok!...
Hemen herkesin, dünyanın haberi olan işlerden, oluncaya kadar haberimiz yok!
Bütün dünyanın teröristliğini bildiği biri, onlarca yıldır aradığımız biri, müttefiklerimizin hastanelerinde tedavi ediliyor, ölüyor haberimiz yok!
Cenazesi getiriliyor, örgüt mensuplarınca cenaze töreni yapılıyor, o kadar örgüt mensubundan haberimiz yok!
Diyarbakır'da olanlardan, oldurulanlardan haberimiz yok!
Oysa her yeri, her kesi, taaa yatak odalarına kadar takip edecek teknolojimiz ve her bireyi tek tek takip edecek dedektiflerimiz var, tele kulakta zannedersem dünyada üstümüze yok ama olan bitenden haberimiz yok!...
Benim haberim olanlardan devletin haberi yok!
Devletimin başına örülen çoraplardan, devletimin kurumlarının haberi yok!
Dünya kaynıyor! Üçüncü dünya harbinin ayak sesleri duyuluyor, Dışişleri Bakanımız tatilde, haberimiz yok!...
Allah sonumuzu hayretsin! Ne olacağından da, ne olacağımızdan da haberimiz yok!...
Tedbir de kazayı bozarmış güya!...
Bir haberimiz olsa!...
"TÜRK'ÜM. BU AD HER ÜNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selam, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: